Bel ons: 0515 433 113

Onze aanpak

moadboard-libertasLibertas Intermediair adviseert en ondersteunt, samen met een netwerk van specialisten, ondernemers bij het nemen van niet alle daagse beslissingen over risico management, pensioen en financiële zaken in hun bedrijf en privé.

Persoonlijk

Libertas Intermediair kent al zijn klanten persoonlijk. Een goed persoonlijk contact en plezierige samenwerking is voor ons de basis van een vaak jarenlange relatie. Libertas Intermediair investeert veel tijd in het goed leren kennen van klanten en hun bedrijven. Dit om zo een goed beeld te krijgen van de wensen en behoeftes van onze relaties en zo goed te kunnen adviseren, maar vooral omdat deze werkwijze het best bij ons past en onze relaties aanspreekt.

Gemak en snelheid

Geen vijf wachtenden aan de telefoon voor u, altijd een snelle reactie op (voice) mail berichten, direct een bekende aan de lijn, iemand die u kent en die uw zaken behartigt tegenover banken, verzekeraars, pensioenfondsen. Iemand die u helpt bij alle beslissingen over verzekeringen, pensioenen en financiële zaken. Hulp bij schade. Kortom iemand die meedenkt met uw situatie.

Vertrouwd

Libertas Intermediair voldoet aan alle vereisten voor vestiging die de Wet op het Financieel Toezicht stelt en is ingeschreven als financieel intermediair bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunning nummer 12002637. Alle vergunningen zijn actueel en worden middels permanente educatie en regelmatige examens onderhouden.