Bel ons: 0515 433 113

Voor particulieren

Libertas Intermediair adviseert ook een beperkte groep particulieren. Dat zijn over het algemeen relaties die het op prijs stellen dat er iemand op de hoogte is van hun financiële situatie, met hen meedenkt en hen volledig onafhankelijk van een bank of verzekeraar adviseert en helpt bij het nemen van financiële beslissingen. Wij adviseren vanuit één uitgangspunt en dat bent u!

Verzekeringen

Een verzekering afsluiten kan tegenwoordig iedereen. Maar een goede verzekering afsluiten tegen een normale premie met voorwaarden die op uw situatie zijn afgestemd en bij een verzekeraar die oplossingsgericht is in geval van schade, dat is nog een hele kunst. Daar moet je echt voor gestudeerd hebben. Uiteindelijk betaalt een verzekering en dienstverlening van een verzekeraar zich pas uit als u hem echt nodig heeft! Wij behartigen uw belangen ten opzichte van de verzekeraar. U staat er daarom ook niet alleen voor in geval van schade. Libertas Intermediair begeleidt u en neemt vrijwel alle werkzaamheden rondom het afsluiten van verzekeringen en schade bij u uit handen.

Pensioen

Snapt u het nog? Pensioen is ondanks alle inspanningen van de branche om het duidelijker te maken met Uniforme Pensioenoverzichten en mijnpensioenoverzicht.nl nog altijd ongelooflijk complex. Weet u hoeveel pensioen u later gaat krijgen of hoeveel AOW u recht op heeft? Wat krijgen uw partner en uw kinderen eigenlijk na uw overlijden? En wat heeft uw werkgever voor u geregeld en wat u zelf? Het is wel ongelooflijk belangrijk. Het gaat tenslotte om uw toekomstige inkomen. Libertas Intermediair geeft u graag inzicht en legt in duidelijke bewoordingen uit hoe het nu echt zit in uw situatie.

Hypotheken

Zelf een hypotheek regelen is ook niet zo moeilijk meer. Maar ook hier geldt, een hypotheek afstemmen op uw persoonlijk situatie rekening houdend met eerdere financieringen en alle wet en regelgeving die erbij komt kijken is lastig. Libertas Intermediair ondersteunt u van A tot Z. Wij hebben veel ervaring met relaties die op zoek zijn gegaan naar een (nieuwe) woning en voorzien u graag van advies over wat er allemaal bij het kopen van een woning en het aangaan van een financiering komt kijken (taxaties, notaris, hypotheek, werkgeversverklaringen, inkomensgegevens, echtscheiding, eerdere hypotheken, fiscale regelgeving, voorwaarden, etc.).

Vermogensbeheer

In de loop van een leven is het uiteraard mogelijk dat u een behoorlijk vermogen heeft vergaard. Bij het geven van financieel advies hoort ook vermogensbeheer. Samen met u bekijken wij daarom wat de beste mogelijkheden voor u zijn. Voor grotere vermogens werken wij samen met een professionele onafhankelijke vermogensbeheerder die ook zijn relaties hoog in het vaandel heeft staan.